Romania Through My Eyes… » Blog Archive » Cheile Gradistei – Moeciu de Jos

Cheile Gradistei – Moeciu de Jos

Author: Mihai Zamfiroiu  //  Category: ^CHEI, ^ORASE, ^ZONA BRAN-MOECIU, Cheile Gradistei, Moeciu de Jos

 

Bine v-am regasit !

Weekend-ul  trecut am reusit sa ne relaxam intr-un cadru minunat: la Moeciu de Jos, mai exact in complexul Cheile Gradistei, unde am uitat efectiv de grijile zilei de maine .
Este un complex turistic compus din doua locatii asemanatoare, una foarte aproape de Moeciu de Jos, la o altitudine mai mica, iar cealalta pe varful muntelui; noi am ales varianta mai joasa ca inaltime!
Fiecare locatie este compusa din mai multe hoteluri si vile curate si elegante, fiecare dintre ele avand un farmec  aparte.
Totul a fost extraordinar incepand de la cazare si masa pana la imaginile muntelui; de aceea va recomand cu placere sa vizitati acest loc ; iar incepand din acest an imi voi face timp sa va prezint cu lux de amanunte locuri unde va puteti caza si petrece momente de relaxare in cele mai bune conditii, bineintele in special montane si desigur, toate de pe plaiurile romanesti.
Ceea ce mi s-a parut foarte interesant aici, este faptul ca iti poti lasa copilul linistit la locul de joaca sau pe terenul de fotbal, fara grijile normale legate de traficul auto; intrega locatie fiind de genul celor cu circuit inchis.
Preturile sunt oarecum peste nivelul mediu, dar va garantez ca serviciile sint pe masura si sigur veti petrece un weekend sau o vacanta la nivelul celor de afara; exista de asemenea o piscina acoperita, sala de cinema 7D, se pot inchiria ATV-uri si biciclete.
Mai departe va voi prezenta cateva imagini din ambele locatii.
Numai bine va doresc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HARTA LOCATIEI (+New : indicatii rutiere!):

Click pe locatia respectiva de pe mapa, apoi „Directions”, dupa care va aparea un map route in care puteti vedea traseul, timpul in care poate fi parcurs, indicatii si distanta rutiera in km dintre oricare localitati din Romania sau Europa vis-à-vis de locatia din postare.

 

 

[mappress mapid=”6″]

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

7 Responses to “Cheile Gradistei – Moeciu de Jos”

 1. Ana Maria Says:

  >Am fost si eu prin zona, e superb! Cred ca a fost o minivacanta pe cinste! Numai bine! 😉

 2. mihaizzz Says:

  >a fost absolut odihnitor…as mai fi stat cateva zile bune, dar inca nu a venit vremea concediilor.multumesc pentru vizita.numai bine.

 3. BIXA MIRCEA CLAUDIU Says:

  >Ma bucur Mihai pentru ca ti-a placut pe meleagurile de la Cheile Gradistei,este intradevar o locatie de vis,eu am petrecut ceva timp acolo si am ramas impresionat pentru aerul curat si frumusetea peisajelor. Pozele care le-ai facut acolo sant superbe

 4. mihaizzz Says:

  >@BIXA MIRCEA CLAUDIU:ma bucur ca ti-au placut imaginile postate de mine si in acelasi timp iti multumesc pentru vizita pe blog.vezi ca am mai multe postari despre zone mai putin cunoscute, dar la fel de interesante!numai bine.

 5. Viorel Iraşcu Says:

  >Bine ai revenit relaxat, Mihai.Cu respect!

 6. mihaizzz Says:

  >@Viorel Iraşcu:multumesc.toata stima!

 7. AGROTURISM SIMON - BRAN | Romania Through My Eyes... Says:

  […]      Intr-un peisaj mirific aflat la doar 5 km de centrul Branului se afla comuna Simon, foarte aproape de Cheile Gradistei. […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.