Romania Through My Eyes… » autor

autor

Author: Mihai Zamfiroiu

Va salut pe toti cei care intrati la mine pe site! Am 45 de ani, iubesc muntele, natura, calatoriile, muzica rock, masinile,  sunt casatorit, am un copil minunat care sper sa creasca intr-o tara europeana si sunt din Bucuresti… evident Romania (vorba unuia, prefer sa nu ii dau numele; mai ales ca asta a fost singura lui fraza coerenta : „SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL”)!

Din fericire, pe acest site veti gasi doar lucruri frumoase, interesante si inedite din Romania; am decis acest lucru (inca de cand acest site era doar un blog cu terminatia blogspot.com) in momentul in care am realizat ca marea majoritate a celor care au un blog nu fac altceva decat sa denigreze sau sa arate intr-o lumina proasta acest loc minunat, sperand la castiguri imense din reclama si numarul de vizitatori !

  •  Toate imaginile postate sunt realizate doar de catre de mine si am decis ca descarcarea acestora sa fie libera; singurul lucru pe care il doresc este mentionarea site-ului: „Romania Through My Eyes…„, sau cel putin a numelui autorului: Mihai Zamfiroiu, in momentul folosirii acestora.
  • De asemenea, este necesar sa va in formez ca „Romania Through My Eyes...” de pe platforma „Blogger”, este predecesorul „Romania Through My Eyes…„, cel pe care il vizualizati in forma actuala; primul redirectionand in continuare cititorii in masura in care este posibil!
  • Pagina Facebook a site-ului este de asemenea activa si o puteti vizualiza folosind link-ul de AICI.
  •  In cazul in care apar neconcordante cu realitatea de pe teren ale unor imagini sau descrieri, va rog sa ma anuntati de fiecare data printr-un mesaj, iar eu voi verifica si modifica in cel mai scurt timp.

Va multumesc pentru vizita si va astept de fiecare data cu placere!

  • E-mail: contact [at] zamfiroiu.ro

[Acesta este un cod de bare de tip QR care contine  adresele de mail si  URL ce pot fi citite cu ajutorul unui telefon mobil]

Romania Through My Eyes | Promovează şi Pagina ta