reclama site

site news/reclama

Author: Mihai Zamfiroiu
  • Incepand de astazi va voi prezenta si persoane de contact, nume de pensiuni si link-uri catre acestea; lucru pe care nu l-am facut pana acum, site-ul fiind doar o pagina de prezentare a locurilor pe unde am trecut. Totusi, am ajuns la concluzia ca ar fi cazul sa prezint in clar si pensiunile sau hotelurile unde ne cazam pentru a-si face si ceilalti o parere despre aceste locatii.
  • De asemenea, daca doriti ca link-ul pensiunii, hotelului sau afacerii dvs. sa apara pe acest site, in cadrul unei postari sau la rubrica "link exchange", ma puteti contacta la adresa de e-mail: contact [at] zamfiroiu.ro, sau pe pagina de Facebook: Romania Through My Eyes.
  • Pe pagina principala in partea stanga este posibila de asemenea postarea unei reclame statice sau animate, in locul unde apare trecuta cu rosu informatia: "Your Ad Here". Dimensiunile si pozitia bannerului se pot modifica in functie de preferinte.
Va reamintesc faptul ca toate imaginile postate sunt realizate doar de catre de mine si am decis ca descarcarea acestora sa fie libera; singurul lucru pe care il doresc este mentionarea site-ului: "Romania Through My Eyes...", sau cel putin a numelui autorului: Mihai Zamfiroiu, in momentul folosirii acestora. va multumesc!